Home / Mode / Bästa virkade tröjor
Bästa virkade tröjor

Bästa virkade tröjor

Brightening my kitchen with fruit designs! Learn How to Knit Fruit Citrus Slices with Easy Free Pattern + Knitting Video Tutorial with Studio Knit #StudioKnit #knittingvideo #freeknittingpattern

Virktröja är de nyaste modetrenderna i stan. Det bästa med dem är det faktum som skapar en bra kläder som tjänar två syften; både mode och användbarhet.

Tröja Making

Oavsett om det är en vanlig full tröja, en polohals, en öppen tröja framifrån eller en knäppad, kan du tillämpa förmågan att virka på stil eller form.

Arbetet med det kan vara riktigt intrikat eftersom du i huvudsak skulle behöva sy hela saken, men det ultimata är alltid värt det. Du kanske vill gå online och kolla filmerna på tillverkning av virkade tröjor och se till att du har rätt.

Om du är nybörjare vill du hålla dig till de grundläggande sömmarna istället för de mer komplicerade formerna. Du kanske också vill använda intrikata mönster på tröjorna som kan inkludera blommor (om det är en kvinnlig tröja) eller geometriska mönster (för unisex tröjor).

Färgtonen är viktig. Eftersom du i huvudsak tillverkar ett vinterplagg, kanske du vill ta ljusa färger. Ändå att göra det för glatt med ett urval av skarpa färger som orange skulle inte vara tillrådligt. Om du gör det till dina unga, vill du använda färger som blått och babyrosa.

En av de saker du bör ta hand om när du gör en virkad tröja är att sömmen ska vara tillräckligt stark för att hålla upp hela saken istället för en tunn söm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*