Home / Mode / Board shorts för män
Board shorts för män

Board shorts för män

Columbia Mens Swim Trunks Board Shorts 34 Columbia Mens Swim Trunks Board Shorts 34 Omni Shade Yellow Plaid I Strive to make you Happy with your purchase. Please check the pictures for details. Measurements are Approximate. See brand for details. Oncology nurse with a dream, I hope my treasures become yours. ASK ME any questions I will be happy to help! Inventory # Please visit my store again soon, thank you! Lisa Columbia Shorts Cargo

I somrar planerar alla att bära något kort så att de lätt kan slå värmen. Även killar planerar för samma sak. Brädeshorts är praktiskt utformade för män som älskar att åka på semester till havsstranden och helt enkelt för dem som älskar att ha på sig t-shirtar och shorts. Brädeshorts är de som kommer under knäet och några av dessa shorts är för stora i sin tillverkning och längd. Dessa är badbyxorna som har använts av män i åldrar för att simma. Dessa är ganska långa och är gjorda av i princip lättare material av kläder.

Alla som surfar bär också dessa brädeshorts eftersom den elastiska presenten i shortsen hjälper till lätt att hålla greppet om shortsen och även om män kommer i kontakt med vatten händer ingenting riktigt med shortsen och de håller sig fräscha som alltid. Syftet med den extra längden på shortsen är att vaxet som finns på surfbrädet fastnar på byxan och inte på benen. En extra sak med dessa shorts är att de bärs på låg höjd hela tiden.

Kortbräden är lätt och det påverkar inte simmaren på något sätt. Män kan lätt få dessa brädeshorts nära havsstränderna eftersom båsarna där säljer alla dessa typer av shorts. Även i vattensporter är de mycket användbara. Killar kommer nästan att bli kala när de tar på sig dessa kortbyxor. Kostnaderna för dessa shorts är rimliga och varje kille kan köpa den. Vissa män använder det också för kampsportföreställningar eftersom det verkligen hjälper på scenen. För att genomföra någon form av mode eller stil ses män alltid ha på sig dessa byxor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*