Home / Mode / Irish Crochet
Irish Crochet

Irish Crochet

CLUBE DAS CROCHETEIRAS: IRISH CROCHET MOTIF

Virka har varit en trend sedan åldrar. I gamla dagar började hushållsdamer detta som ett sätt att kunna försörja sina familjer. Eftersom råvaran var minimal och det enda dyra kravet var tid, använde de sina färdigheter för att skapa nya mönster och mönster. De kom med idéer där Virka kunde användas för att göra vad som helst. Irish Crochet har varit en sådan teknik som användes under krigstiden för att tjäna sitt liv. Denna teknik har mycket intrikat och detaljerat arbete med det.

Teknik

Irish Crochet har alltid varit en viktig del av det irländska nålarbetet. Utrustningen som krävs är en Virknål med en fin nål, lite tunn tråd och bomullskula. För att börja arbeta med denna teknik markeras en nålspets och två tygstycken används.

När designen har märkts och tråden har säkrats med knappsömmar fylls detaljerna i. Ju strammare öglorna är, desto högre är spänningen i det området och det gör ett mönster.

Slutprodukten är en typ av spets som kännetecknas av virkade motiv. Kroken som används för att virka är väldigt fin, så är tråden. Bomullssnören används mellan design för att ge volym och forma det ordentligt. Blommor kan också läggas till på den. När den är klar har den ett snörliknande utseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*