Home / Mode / Lätt virkad hatt
Lätt virkad hatt

Lätt virkad hatt

How to Crochet a Chain Loop Flower by Naztazia. Cute chrysanthemum for a scarf, shawl, hat, handbag and more. Click the link for the full video and written pattern! #video #crochet #naztazia #flower

Det finns många varianter av hatt på den nuvarande marknaden för klädtillbehör. Men de ser bra ut kanske inte är bra nog på huvudet. De kan vara obekväma på grund av sitt syntetiska material och tillåter inte heller upprepad användning. Men det finns hantverkshattar som fortfarande finns i många av onlinebutikerna för att tillgodose behoven hos många kvinnor som föredrar dem. Eftersom dessa är hand stickade; de håller länge och ser väldigt annorlunda ut i stil och design. Dessa finns också i ledande klädbutiker. Få modeklänningar kommer också med hattar.

Hattar för alla säsonger

Den enkla virkade hatten är flexibel att använda under alla säsonger. De är gjorda av garn och tråd. Deras stickmönster är av trådar, knutar och slingtyp, vilket gör den fria cirkulationen av luft. Detta är mycket lämpligt att ha på sig hatten på sommaren. De kan tillverkas i valfri tjocklek och är bra för vinterbruk.

Motiver tillgängliga i virkade hattar

Den enkla virkade hatten har blommönster oftast. Dessa typer av design passar bäst för små barn och spädbarn. Det finns också motiv på deras kanter. De kommer i snygga design för barn. Det finns stickade stoppningar av blommor, band, roliga öron, roliga horn, kon, buskad spets, fyllig topp, fågeltema och kartongtypmönster är vanligast på dessa hattar. De finns i många olika färger och kan matcha med huvuddelen av den outfit du kan ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*