Home / Mode / Nunn Bush skor
Nunn Bush skor

Nunn Bush skor

Sézane – Lisa loafers

Skor är ett av de största sätten att göra eller bryta en outfit. Det är lika löjligt som det låter, skor är den bästa indikatorn på kvalitet i en outfit, särskilt kostymer som har förstörts av hemskt val i skor. Det finns inget som irriterar mer än att se någon i en annars underbar kostym som bär enorma, klumpiga loafers eftersom det förstör allt.

Nunn bushskor är de mest traditionella och mångsidiga skorna. Dessa är i princip läderskor med snören. Det sträcker sig från alla former av stilar och färger.

Om du letar efter traditionella klänningskor är du alltid säker med svarta eller cordovan-tåskor med en fin häl. Svarta skor går bra med svarta eller grå kostymer, medan cordovan fungerar bra med en mängd olika färgade kostymer. Leta efter skor som passar bra, ser smala och har ett mycket kvalitetsläder. Skor med hårt läder kommer att tämjas så småningom, men billiga skor faller isär på några sekunder.

Nunn Bush-skor rör sig bekvämt i stil. Dessa skor för män är byggda för tusentals snabba steg. Ett solidt par har smidigt läder, övre förenat med dubbel rodrad söm som hålls till de hållbara sulorna genom cementeringsbindning som garanterar långvarig service. Det ger en utmärkt passform, de övre snören drar den övre snäten runt foten och komfortgelsulan och vadderad krage ger komfort och stöd hela dagen. Oavsett om du är på väg till jobbet, eller bara för middag, har dessa skor en glans genom att dessa skor sticker ut i mängden för att utveckla exceptionell kvalitet, passform och komfort till ett måttligt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*