Home / Mode / Petit Maxi klänningar
Petit Maxi klänningar

Petit Maxi klänningar

midnight navy bridesmaid dress

När man köper en maxi-klänning borde petite flickor följa ett par modetips för att få det enklaste utseendet. Om du har en liten figur och vill ha en maxi-klänning kommer denna artikel att hjälpa dig att välja rätt petite maxi-klänningar åt dig.

Fast eller tryckt

När du väljer petite maxiklänningar, använd solida färger om du vill ha en lång, kontinuerlig linje från topp till botten. Kom ihåg att utskriften ska vara mindre än näven. Välj inte horisontellt ett solidt och ett tryck tillsammans, färgblock eller stora utskrifter.

Längd

Sikta efter fulla lång petit maxiklänningar i lägenheter eller klackar. Hoppa inte på vristen på ankeln om du vill sträcka din maxi-klänning så långt som möjligt.

Material

Om du vill gå med flödet hittar de materialet som kommer att draperas bra. Välj ett mjukt klänningsmaterial där du känner dig bekväm, skumma din kropp eller så kan du enkelt flytta var som helst. Gör det välstrukturerat enligt din kroppsform och storlek.

Urringning

Var uppmärksam på din halsringning. Smickra det med grimma-stil. Du kan enkelt justera band. Om du har en långsträckt kropp ska du prova V-ringningar. Halskedjan Petite Maxi Dress har god täckning och med lite dopp i mitten kommer du att accentuera dina kurvor.

Midja

Smickra din midja med ett slips som klipper midjan eller använder ett smalt bälte vid behov. Petite maxiklänningar finns i en mängd olika. Du kommer att få många alternativ om du letar efter maxiklänningar. Maxi klänningar med hög midjelinje ger långt utseende på din underkroppsdel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*