Home / Mode / Reef Shoes
Reef Shoes

Reef Shoes

Reef size 9 Fanning bottle opener sandals black These Reef flip flops are in great preowned condition and haven’t been worn a ton. They are the Fanning sandal with bottle openers on the bottom of each shoe. They are marked as men’s size 9 with a synthetic upper and rubber outsole that does have some signs of use. They are black and tan in color. *this item comes from a dog friendly home* Reef Shoes Sandals & Flip-Flops

Att äga ett par skor av hög kvalitet vid havet är avgörande för din rörelse och lyx. Absolut alla önskar ett konturerat par skor för att hjälpa dem att delta i sport på land. Av anledningen till att det finns många sporter du kan göra vid havet tillsammans med volleyboll, gå på promenader via vågorna, promenera i fuktig sand och till och med vandra över överdrivna, sandiga kullar - du kanske vill ha ett par skor som enkelt kan greppa i Dina fötter. Alla förstår att de plasttillverkade skorna helt enkelt inte gör uppgiften och det är därför vi stöder att vi har ett toppklassemblem inklusive Reef-skorna. Varje man som bär ett par Reef-skor älskar dem på grund av deras mode och förmåga. Trots att de hade gjorts för strandutflykter, kan du praktiskt taget korsa var som helst med dessa skor.

Vilka olika funktioner har Reef-skorna?

Smoothy-skorna har en trippel Reef-Flex-densitet, EVA-layout och kommer också att hjälpa tårna. Det är en bågsguide som kan vara väldigt säker och förhindra eventuella fotkors eller sår om du planerar att gå till fots under lång tid. Även om vi inte stöder det, kan du springa i de skorna och fortfarande inte ha några problem. De är ganska hållbara och dessa skor kan lätt böjas utan att bryta i hälften av så olika rimliga skor skulle göra. Det är mycket mer troligt att du går tyst, även på läkarna eller på köpcentret eftersom Reef helt enkelt inte kommer att starta någon clunker!

Reef-skorna är bland surfare som föredrar skor eftersom de griper din fot på ett sätt som gör att det inte är möjligt att föra av sig skorna. Dessutom är vintagebollsparken med en sko som faller av och flyger i luften så förflutna, tror du inte? Gör dig själv en föredra och få ett par av Smoothy-skorna så är du glad att du antagligen gjorde det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*