Home / Mode / Slouchy Beanie Crochet Pattern
Slouchy Beanie Crochet Pattern

Slouchy Beanie Crochet Pattern

Puff Stitch Slouchy Beanie Crochet Pattern via Hopeful Honey

I denna teknikålder är ingenting svårt att göra. Tidigare måste människor vänta i veckor och månader för att sticka en enda virkning. Men nu har saker och ting förändrats. Du kan hitta så många virkade mönster på internet och tidskrifter som han önskar. På grund av vilka saker har blivit riktigt enkelt. Men alla dessa mönster är lätta bara för dem som är väldigt erfarna inom stickning. När det gäller nybörjare är det bara få design som de kan börja med. En sådan design är slouchy beanie-virkning.

Vackert och enkelt att göra

Detta favoritmönster hela tiden har alltid varit populärt bland nybörjare. Medan man börjar sin stickresa, börjar de med att göra denna slurviga mössa med virkad mönster. Det involverar några grundläggande mönster och strukturer. För att sticka denna mössa skulle du behöva ett rätt färgat medelvikt garn. Välj färg på garnet mycket klokt. Om du gör detta mössa för ett barn, gå sedan för några söta färger och om det för någon vuxen, försök att ha några ljusa lysrör.

Du kan också gåva denna supersöt och lätt att tillverka locket till sina nära och kära. Om det är något speciellt tillfälle och du vill få dina nära och kära att känna sig speciella. Då är detta ultimata mössa det perfekta sättet att kommunicera din kärlek och medkänsla till dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*