Home / Mode / Sue Wong klänningar
Sue Wong klänningar

Sue Wong klänningar

Sue Wong Embellished Cascading Ruffle Ball Gown

Du bröllop stämmer Wong-klänningar är en framstående bland de viktigaste dagböckerna för den mest livsviktiga dagen i ditt liv. Detta är exakt motivationen bakom varför du spenderar så mycket belopp på det - så mycket pengar och alltså mycket tid på att leta efter den perfekta klänningen. En brudtärna klänning och betydligt mamma till damklänningar - Toronto eller någon annanstans - kan inte mäta betydelsen av en bröllopsklänning.

Så hur skulle du lagra det? Här är ett par fällor:

tvätta

Det är inte avsett att tvättas eller kastas i en tvättmaskin. Ge experterna en chans att hantera en så känslig bit material. Skicka din bröllopsklänning till din garderob eller din mest pålitliga klädbutik. Ju tidigare du gör detta, desto bättre.

Förvara det i en låda

När stämma Wong-klänningar är från och med nu tillräckligt rena, förvara dem i en låda. Förpacka den inte bara i plast eller hänga den i din garderob - tillsammans med dina olika klänningar.

Kom ihåg att packa in det med ett vitt frätande silkespapper innan du placerar det i en låda. Kroppar och andra böjda delar av klänningen borde också påfyllas med silkespapper. Detta för att undvika rynkor och snedvridningar.

Förvara lådan på en torr plats

Det räcker inte för att placera det i en låda. Du bör också garantera att behållaren förvaras på en torr, varm plats. Lägg den ovanpå ett byrå för tillfället. Bröllopsspecialister uppmanar inte att ta bort din bröllopsklänning i klumpiga områden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*