Home / Mode / Svart kofta
Svart kofta

Svart kofta

Casual Server Inspo Album – Album on Imgur

I den ständigt föränderliga modevärlden har den långa svarta blivit för huvudström för att bli föråldrad när som helst snart. Ett ökande intresse växer med många varumärken som nu fokuserar på cardigans för att ligga kvar på marknaden.

Ljusa långa lösa tröjor, cardigans går med gratis sänkande, kärleksfulla och älskvärda personligheter. Men färg har en viktig roll att spela här. Vita cardigans är eleganta, eleganta och kungliga, medan å andra sidan svarta definierar modern tid och har en rostig känsla. En väldigt lätt att gå klänning som följer allt, överallt är det ett måste för alla garderober.

Black Cardigan-användare har alltid förmånen att sticka ut i mängden. Ingenting ser varmare ut än den djupa nattsvart förlängningen av KNIT-trenden som uppstod för några år tillbaka. De bochiska stilarna kommer sannolikt att komma tillbaka till rampljuset hösten 2016.

Långa cardigans från knä till golvlängder har en massiv ledande, mer som en bohemisk look, liksom tunna tyger, spetsar, nät ... som ser ut som golvlängda diken. Draperade cardigans, Aztec-tryckta, bälte, huva, ficka, gör cardigans till ett funky och roligt sätt att säga "Jag är svalare än resten".

I princip finns det två huvudstilar som en lång svart kofta kan översätta till.

1) Bohemian chic borderline hobo-cool, och

2) Elegant och enkel modell utan drift.

Långa cardigans ser bäst ut med monterade bottnar som smala jeans, medan du för en avslappnad semesterkänsla kan du prova långa silhuetter med kortklippta jeans och hipster-utseende är garanterat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*