Home / Mode / Svarta knähöga stövlar
Svarta knähöga stövlar

Svarta knähöga stövlar

ZARA-BURGUNDY-FAUX-LEATHER-BIKER-SKINNY-TROUSERS-LEGGINGS-SIZE-L

Svarta knähöga stövlar är stövlarna som går något under eller upp till knäna. Svarta knähöga stövlar har alltid varit närvarande i modescenariot men på senare tid har de sett på landningsbanorna över hela höst / vintersäsongen. De finns i olika material från läder till PVC och neopren. Här är några sätt du kan rocka dem den här säsongen:

Klassisk se

Klassiska svarta knähöga stövlar är de mest ägda knähöga stövlarna. Platt svartfärgade knähöga stövlar går med alla typer av kläder. Det första du bör tänka på är att du inte ska bära dem med korta miniskjortor och shorts och inte släpa dem när du bär påklädda jeans annars är svarta stövlar lätta att stilera. Välj en A-kjol som går upp till mitten av låret eller upp till knäna på kontoret eller gör erenden. Du kan gå helt svart med denna look för att lägga till en illusion av höjd. Flödiga kjolar och capris som är lite klädare går bra med enkla svarta knähöga stövlar.

Sensuell look

Om du tänker på en kväll ute och vill ha en sexig svart knähöga stövlar, då stiletto knähöga stövlar kommer att vara ditt bästa val. Välj hälstorlek som du vill gå med även om 3,5 tum borde vara din bekväma insats. Gå lite bling som strass, utsmyckningar eller bältesspänne. Spetsade svarta knähöga stövlar är också ett bra alternativ och går bra med en klänning eller kjol.

Funky look

Om du gillar att gå din egen väg och experimentera är knähöga stövlar med svart plattform det bästa valet. Från gotiskt till upprörande kan du hitta mycket kreativitet i den här stilen. Plattformen knähöga stövlar är bäst för små kvinnor eftersom de kommer med höga klackar och ger en illusion av höjd. Från klistermärken till tillägg av kreativa element, svart plattform knähöga stövlar är ett bestämt stil uttalande.

Utomhus look

Svarta mocka knähöga stövlar är bäst för en utomhus look. De finns också i fransstil och är bekväma och eleganta med låg klack. Ridande knähöga stövlar är också ett bra alternativ men de finns i läder och har ett spänne runt vristen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*