Home / Mode / Vintage Bikini
Vintage Bikini

Vintage Bikini

She wore an itsby bitsy yellow gingham bikini! Perfect retro suit for some fun in the sun:: Vintage gingham bathing suit:: Pin Up Swimwear:: Yellow high waisted bikini:: Vintage skirt bikini bottoms

Äldre tendenser inklusive den traditionella 1950-talets bikini kommer också tillbaka i år och spelar in i den krökta och kåta kvinnan. Vintagemoden inkluderar spetsade midjespår, älsklingstoppar och höga midjebottnar, allt som smickrar en extra välartad skönhet. Omfamning av vintage stil kommer att göra underverk i din kropp. De höga, inklädda midjebottarna överför verkligen i höfterna och gör att du ser böjd ut, i alla rätt metoder. Du kanske inte borde vara rädd för att se baksidan tungt; det kommer att accentuera dina kurvor och upprätthålla den samlag förtrollning. De höga midjan är också fantastiska för dina ben. Om du är lite kortare kommer snittet att göra att dina ben verkar längre, och om du redan är hög, kommer det bara att försköna din längre ram. Sweetheart-toppar är bäst om du har en större byst. Att spela in i dina kurvor fungerar verkligen på din vinst i ämnet badutrustning och denna topp kommer verkligen att hjälpa. Vintage bikini ger dig tillräckligt med stöd i bröstet, samtidigt som du fortfarande utvecklar dessa kurvor.

Dess mode varierar, men några av de mest populära är bikinier med kjolbotten och baddräkter i en bit med halterade remmar. Vad maxflickor gillar med omodligt badkläder är att det är milt mindre avslöjande, men kan ge dig utseendet på sexiness längs sidglamour och elegans som inte finns i de flesta aktuella prylar.

Även om Vintage-bikini redan är tillverkad i modebutiker genom att använda märkesklädbyråer, finns det fortfarande ett antal av dessa artiklar du kan köpa tillsammans med olika hand-downs eller andra hand-artiklar. Detta gör att du kan skaffa en vara, detta är billiga och absolut billigare än de nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*