Home / Mode / Virka beanie-idéer
Virka beanie-idéer

Virka beanie-idéer

weMade :: Virkade torgvantar

A Beanie är ett snyggt huvudslitage. Det är en slags hatt som är gjord för att täcka hårbotten helt tills öronen. Detta hjälper till att hålla öronen varma genom att skydda den från sval bris. Stickning har snygga tekniker som kan användas för att sticka mössa. Du kan också göra det i olika typer av färger.

Ha en mössa.

Med fashionabla hattar och mössor som går runt kan du göra en trendig och en fin mössa för dig själv. Antingen genom stickning eller sömmar kan du ha en snygg hatt att bära. Vissa garn och nålar är de enda kraven som krävs för att starta ett beanie-projekt. Resten beror på din egen kreativitet.

Att sticka en hatt på det traditionella sättet är enkelt. Du kan också virka det. De olika typerna av ull som finns på marknaden ger dig en bredare kategori att välja mellan. Du kan också blanda två eller flera typer av garn och ha ett lock till dig själv. Strukturen och designen tillsammans med längden beror på hur mycket hårt arbete du är villig att lägga in i den.

För att starta en mössa kan du använda cirkeltekniken och börja. Genom att lägga till olika färger kan du få din mössa att se mer levande och färgstark ut. Om du har behärskat konsten att sticka kan du experimentera mer genom att lägga till kabelsömmar i din design. Den typen av mössa du gör är den du kommer att ha på dig. Så var kreativ och tveka inte att prova stickning och stickade mössor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*