Home / Mode / Virka korgmönster
Virka korgmönster

Virka korgmönster

Ravelry: Project Gallery – Brutet korgmönster from “Lättstickade disktrasor”

Hantverksartiklarna kan aldrig matchas med någon av de moderna maskintillverkade sakerna. När det gäller virkade korgar är de väldigt söta och fantastiska att se ut. De har en speciell plats i varje hem. Det finns många sanningar som kan köpas via online, eftersom varje handgjord korg av virkad typ skiljer sig från varandra. Sedan skapas de individuellt enligt en stickers kreativa stil. De finns också i utsmyckade butiker i närheten av vår plats.

Barn special mjuka korgar

Virkningskorgmönstret är ett av de viktigaste lekmaterialen samt en lagringskorg. De kommer i många barn tema som baby vagga, djur och fågel tema med sina mönster eller korg stickad i huvudform som apa, kanin, björn, uggla och katt. Det finns också i fågelboform. Förvaringskorgen för barn är speciellt designad med mångfärgad och har handtag och söta utseende Den här typen av korg gick aldrig bort med barn i ett hem.

Soft Storage Hantverkskorg

Virkningskorgmönstret passar bäst för mjuk förvaring i ett hem. Detta ser också ut som ett dekorativt objekt i ett hem på grund av dess smidighet. De är verkligen ett blickfångsmaterial på grund av dess rika strukturer. De är virkade med trådtrådar och kan lagra alla mjuka material. De finns i standardstorlek med och utan handtag och toppskydd. Den tillgängliga formen är rund, fyrkantig och rektangulär. De finns också i vanliga och multifärger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*