Home / Mode / Vit blus
Vit blus

Vit blus

Vit blus med svarta prickar på – classywomen

Det finns några grundläggande garderober när det gäller modevärlden. En sådan sak är en vit blus eller en klassisk vit knapp-down-skjorta, som vi vanligtvis kallar den. Trender kommer och går, men elegansen och mångsidigheten hos en klassisk vit skjorta är dess eviga. Det är så mångsidigt att du kan utforma det som du vill. Du kan vara antingen stoppad, knuten eller löst. Det kan kopplas ihop med nästan allt, från en kjol till ett par jeans. Denna ena mode kan användas för att skapa en mängd olika utseende. Så om du inte har en i garderoben är det dags att köpa en själv. Här är några sätt på vilka du kan utforma din vita blus.

  1. Enkel denim

Det finns nästan ingenting i världen som inte går med ett denim. En vit blus och en denim är två av våra garderobs stora vapen som går ihop och ger en så fräsch och ren look.

  1. Koppla ihop med sneakers

Om du är en av de människor som älskar att bära ett sportigt utseende är detta stylingtips bara för dig. Bär dessa med ett par mörka jeans, en cool baseballmössa och ett par bekväma sneakers. Att se så coolt och elegant ut har aldrig varit så enkelt, eller hur?

  1. Med denimjacka

När du vill se trendig och trendig måste du gå in för den här looken. Koppla ihop din blus med ett par jeans och lägg upp med en denim / skinnjacka så är du redo att rocka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*