Home / Dekor / Brazilian Cherry Hardwood Flooring
Brazilian Cherry Hardwood Flooring

Brazilian Cherry Hardwood Flooring

Color scheme: cherry, tan, white, black More

Vad är det brasilianska golvet med körsbärsträ?

Brasilianskt körsbärsträ kallas också Jatoba och är en mycket viktig importerad art av hårt trä som finns idag. De flesta av de brasilianska trägolv av körsbärsröd härrör från norra Brasilien, som namnet antyder. Men under dagarna har skörden flyttats till Peru. Detta har lett till en förändring av skuggan på det brasilianska trägolvet. Det får sin glans och glans eftersom det är ett tätt kornat trä och det avger naturlig olja. Men det är inte bara förändringen i skördplatsen som får träets färg att förändras. Det andra skälet är att detta är extremt ljuskänsligt och detta leder till drastiska färgförändringar när de utsätts för ljus. När färskmalad visas färgen från lax till blond, ändras sedan till en mörkbrun färg med orange höjdpunkter under flera månader. Detta kallas också oxidation. I grund och botten är trä ett slags material som ändrar färg och ton när tiden går, så om du letar efter ett konstant färgat brasilianskt trägolv är det bäst att köpa ett med minst färgvariation. Åldern och området där det brasilianska virket skördas påverkar hur golvet åldras.

Problem som uppstår med brasilianskt trä:

En av de viktigaste problemen som det brasilianska virket erbjuder är utseendet på luckor och hål, särskilt under mycket kallt väder och låg luftfuktighet, vilket hjälper till att upprätthålla RH-nivåerna till ett lämpligt värde. När RH-nivåerna ökar börjar luckorna som kan ha bildats långsamt stängas. Detta kan minimeras genom att se till att luftfuktaren som används är i lägsta inställning. Det rekommenderas att inte använda bredare träplankor vid installationen. En årlig service är också viktig för att förhindra komplikationer.

fördelar:

Eftersom brasilianskt trägolv av körsbärsskörden skördas på ett hållbart sätt anses det vara ett grönt byggnadsmaterial. Också detta av de mycket tåliga lövträna som finns på marknaden. Den är dubbelt så stark som den traditionella eken och som en följd helt motståndskraftig mot spår och skrot. Det är mycket mångsidigt och är ganska kostnadseffektivt eftersom rengöring av dem är en bris. Med hjälp av en enkel kvast och mopp och kräver inte specialiserade kemtvätt för samma sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*