Home / Dekor / Funky Möbeldesigner
Funky Möbeldesigner

Funky Möbeldesigner

Designed by Karim Rashid for VONDOM

Möblerna, en viktig del av ett hus. Vi tillbringar en tredjedel av vårt liv på att sitta på dem. Hur mycket tycker vi om dess design? Om du är galen i heminredning, ge dina möbler en funky look. Det innehåller ett stort område i ditt hus. Det ger ett stilfullt utseende till ditt hem.

En säng är hjärtat i ett rum. Då varför inte göra det till centrum för attraktion i rummet. Vi sitter på stolar länge på en dag. Vi drar dem i kontor, rum, hall, trädgård etc. Om det ger ett fantastiskt utseende hur bra är det.

Här presenterar vi några intressanta tips för att ge funky utseende till möbler-

  • Möbler i köket- Du kan ge ditt kök ett funky utseende med färgglada möbler. Om du gör dina köksmöbler i köket tillbehör form det ger en super look. Gör din pall i spis.
  • Möbler i sovrummet- Sovrummet är den viktigaste delen av ett hus. Vi kan ge det en sensationell look med några funky möbler. En säng är mittpunkten i ett rum. Om du älskar naturen kan du ge en skogsblick för att dekorera dina möbler i sovrummet.
  • Möbler i barns rum- Barn gillar färger. Färgerna är en viktig del för att ge en funky look. Barn gillar tecknade filmer väldigt mycket. Du kan köpa deras garderob i tecknad form. De gillar billeksaker mycket. Du kan göra deras säng i denna form.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*