Home / Dekor / Glasbord
Glasbord

Glasbord

The A' Design Award and Competition 2017-2018 period is open and accepting entries – hurry and nominate your designs!

Hem handlar nu om att se modernt och elegant ut på samma gång. När du dekorerar ditt hem måste du välja rätt möbler och en av de viktigaste möblerna är borden. Bord finns i otaliga olika mönster men när vi pratar om modernitet glasbord kommer direkt att tänka på.

Glasbord är eleganta och vackra. De gör att ditt rum ser trendigt och elegant ut samtidigt, de är transparenta så att de får rummet att bli mer rymligt. Här är några saker att tänka på när du väljer glasbord så att du nästa gång du går på glasbordsjakt vet vad du ska leta efter.

  • Form: De vanliga formerna för ett bord är runda, fyrkantiga, rektangulära eller ovala, men några av dem är väldigt kreativa och finns i former som en femkant. Vilken form du använder beror på vilket syfte du använder tabellen för. Om du använder det för att äta middag, ger rektangulära glasbord mer sittplatser medan cirkulära och fyrkantiga bord för dekorativa ändamål ser bättre ut.
  • Rummet: Du måste ta hänsyn till det rum du väljer bordet för. Olika aspekter av rummet som storlek och typ är viktiga. Glasbord representerar modernitet så se till att rummet passar moderniteten.
  • Dekoration: Glasbord är transparenta och de behöver inte bordsduk men de ser bra ut med lämplig dekoration. Använd blommor eller färgade skålar, men gör inte det för mycket.
  • Säkerhet: Eftersom glas kan gå sönder måste du ta hänsyn till säkerhetsfaktorn, särskilt om du har barn eller husdjur hemma. Köp ett glasbord med tjockt glas som är svårt att bryta eller se till att du placerar bordet i ett utrymme där det troligtvis inte går sönder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*