Home / Dekor / Hörn soffor
Hörn soffor

Hörn soffor

Opera Opera är en uppsättning med en modern design koncept. Bas och sittdel i samband med lösa kuddar verkar vara en solid, massiv block. Opera kommer med ett justerbart ryggstöd som gör att man kan ändra tonhöjden med automatisk fördjupning säte. Armstöder också utrustade med en justerbar vinkel. I Opera kan du välja fristående soffor 2-Sitt och 2,5-Sitt samt modulära komponenter i ett hörn soffor, som du kan bygga en obegränsad längd på soffor eller hörnsoffor.

Utseende av större rum

Hörnsofforna gör att rummet ser bredare och rymligt ut och ger en illusion av ett större rum. Dessutom tillåter hörnsofforna mycket sittplatser för rummet.

Täcker upp tomma utrymmen

Hörnsofforna är ett bra sätt att täcka de tomma hörnutrymmen som inte täcks av någon annan typ av möbler. De gör hörnen mer praktiska och användbara.

Finns i en stor variation

Hörnsofforna finns i en mängd olika. De finns i alla former, storlekar och färger. De får rummet att se vackert och förtjusande.

Elegant och fashionabelt

Trots att det finns en överdriven sittplats är hörnsofforna snygga och trendiga. De lyfter rumets skönhet och gör det dekorativt.

Användning av hörnsoffor

I rymliga rum

Hörnsoffor kan placeras i alla rum oavsett om de är små eller rymliga. I rymliga rum med större annonser är hörnsofforna användbara på grund av sin form, och de kan göra ett hörn för att bilda ett segment av rummet, vilket gör att individer kan sitta i tröst. Två större hörnsoffor i ett rymligt rum kan göra två särskilt separata regioner.

I små rum

I små rum kan hörnsoffor utnyttja tillgängligt utrymme och täcker fantasifullt mindre golvyta, som kan användas för andra ändamål. En hörn soffa kan på liknande sätt användas för att få ett mindre rum att se stor ut och också ger en modern och modern look.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*