Home / Dekor / Landsdekor
Landsdekor

Landsdekor

FREE Farmhouse Printables for your Home! Available in 4 Weathered Wood Shades! Snatch up all 4 sets!

Lantlig inredning är en inredningstyp som har praktiska, mysiga, handgjorda möbler med enkla linjer. Det domineras av trä- och järnstycken medan mycket lågt underhåll och förnuftiga tyger används för gardiner, stolar och soffor. Vanliga tillbehör inkluderar täcken, gårdsredskap och tuppar etc.

Lantlig inredning har en enorm fanklubb. Det anses vara en av de mest uppfriskande och avkopplande typer av dekorer och har en stor variation av stilar som amerikansk, italiensk, svensk och fransk design. Den här artikeln låter dig förstå grunderna för landsinredning så att du kanske kan fatta rätt beslut om ditt hus inredning.

Americana Country Decor

Denna typ av inredning använder patriotiska element som användning av klassisk vitfärg tillsammans med blå och röda nyanser. Mattor, kuddar och täcken är viktiga delar av denna inredning och ränder och stjärnor är de vanliga teman.

Primitiv landsdekor

Denna inredning liknar den amerikanska koloniala designen och visar det utvecklande Amerika. Temat är att använda traditionella och konservativa saker snarare än moderna möbler.

Western Country Decor

Denna inredningstyp är inbyggd med mycket läder och trä. De vanligt använda färgschemat inkluderar gröngrå, rödbrun, svart, solbränna och bruna färger. Denna stil är en av de mest autentiska indianstilarna.

Modern inredning i landet

Denna design presenterar traditionella och konservativa saker på ett modernt och modernt sätt. Det är en blandning av vintage och samtida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*