Home / Dekor / Litet hopfällbart bord
Litet hopfällbart bord

Litet hopfällbart bord

Chaplin sidobord antikvitt 50×50 cm

Det lilla fällbara bordet är flexibelt och justerbart i vårt personliga liv. Vikbordet är veckat med en lägenhet för lagring. Du kan studera det, du kan behålla din bärbara dator och enkelt arbeta med den. Så det ger dig många fördelar. Många fällbara bord består av lätta vikter för att öka portabiliteten. Fällbara bord består av olika storlekar, stilar, former, konfiguration och olika mönster. Det kan tillverkas i trä, metall och plast.

Här är en samling av olika stilar av små fällbara bord:

  • Bankett litet hopfällbart bord: Dessa tabeller används konventionellt av restauranger och cateringfirma för en inställning. Dessa är också mest populära bland återförsäljare och leverantörer för utställningar på handelsmarknaden. Det kan användas för tillfälligt bruk.
  • Kort litet fällbart bord: Det är en typ av bord som kan användas individuellt med fyra hopfällbara pinnar. Det används för spel som att spela kort, orm och stege och så vidare. Dessa finns i olika storlek på en fyrkantig och låg kostnad. Du kan använda under måltiderna. Det finns olika några fällbara bord med saker ytan.
  • Strykning av litet fällbart bord: En dam kan lätt stryka genom att använda dessa små strykbord. Den är väldigt flexibel och justerbar. En strykbräda är ett litet, rörligt vikbord med en reglertemperatur.
  • Personligt fällbord: Personligt litet hopfällbart bord består av en individuell person. Och används också för matbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*