Home / Dekor / Runda glas soffbord
Runda glas soffbord

Runda glas soffbord

Vackert soffbord✨ Elegant stil i frostat glas och rundade former! Stommen ser ut att vara i valnöt. Väldigt fint skick! Längd 123 cmBre

Soffbord är mest eftertraktade när de letar efter lämpliga möbler till vardagsrummet. De är vanligtvis ihopkopplade med en soffsats eller enkla trästolar samlade runt för att njuta av kvällsteet eller ha en avslappnad konversation med vänner och familj.

De finns i flera former och storlekar som rektangel, fyrkant, hexagon, oval etc. Men nyligen har runda soffbord blivit mer populära på grund av den stora anledningen att de är kompakta och upptar mycket lite utrymme. I avsaknad av vassa hörn är det mindre troligt att du blir skadad om du borstar förbi bordet. Ursprungligen hade människor uppfattningen att runda bord upptar mer utrymme och därför inte är ett bra alternativ. Men uppenbarligen försvinner denna uppfattning eftersom försäljningen av runda bord har förbättrats dramatiskt.

Runda bord kan ha antingen ett glas- eller trätopp. Beroende på din smak kan du välja någon av dem. Rundt glas soffbord föreslås för dem som inte vill bry sig om underhållet av ett träbord av god kvalitet. Glasskiva är enkelt och bekvämt att underhålla och ser stilfullt ut på ett träställ. Du kan också rama in glasskivan om du vill.

Rundt glas soffbord kan också ha ett glas- eller metallstöd som ser lika elegant ut. Du kan leta efter ditt färgade glas och blanda och matcha det med omgivningen i ditt vardagsrum. Placera några tillbehör som en lampa eller en blommavas i mitten av bordet och en matta eller en matta under bordet för att ge efterbehandlingen.

Det finns många alternativ tillgängliga online att välja mellan med några unika mönster och stilar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*