Home / Dekor / Säng med soffa
Säng med soffa

Säng med soffa

JUMP anpassar sig efter ett varje rum man ställer soffan i. Futonbäddsoffan har flera funktioner och kan förvandlas till en låg säng – perfekt som en gästsäng. Praktisk och snygg soffa i dansk design har allt du är efter – funktionalitet och stil. #inredning #design #heminredning

En välgjord säng med soffa är en nödvändighet i alla heminredningar eftersom det finns utrymmesbegränsning och rummen är kompakta. Nu har bäddsoffor förvaringsutrymme vilket är idealiskt i sådana situationer. De är praktiska eftersom många saker kan lagras i lagringsutrymmet. Trä soffa set ger platsen en rymlig look medan du belyser din speciella smak. Ge din lägenhet ett elegant utseende genom att installera en säng med soffa som matchar inredningen i ditt vardagsrum.

En säng med soffa som hjälper till i flera funktioner

Om du installerar en elegant säng med soffa hjälper det dig med flera funktioner. Idag har bäddsoffor med förvaringsutrymme som hjälper till att förvara sängkläder, kuddar och dubbla madrass och hålla vardagsrummet spic och span. När du underhåller den här soffan är den perfekta att rymma dina gäster bekvämt och om det finns en gäst som stannar över natten kan du ge en bekväm säng att sova.

Bäddsoffor med soffa har en välsprungad madrass med ett handtag under vilket kan dras för att sprida sängen inom några sekunder.

Välj Vigo-säng med soffa för bekväm sömn

Denna säng med soffa är gjord av sheesham trä med honung finish. Leverantörerna ordnar också att konfigurera den exakta sängen för dig beroende på ditt utrymme. Den levereras med väl vadderad madrass av komfortskum som är bekväm att sitta och sova när sängen dras ut. Detta är lätt att rengöra genom att torka av med en torr trasa. Om du har barn som skadar soffans yta, ta bort den med fint sandpapper och använd mineralolja.

Få en bäddsoffa för att lägga till stil i ditt vardagsrum

Denna bäddsoffa är byggd av MDF som är tillräckligt stark för att kunna hålla länge. Den har en väl vadderad madrass med lådfjädrar som är mycket bekväma att sitta och sova. Benmaterialet är helt trä och tyget som används är linne.

Om du vill ha en säng med soffakontroll av olika design och ser efter den som uppfyller alla dina behov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*