Home / Dekor / Svart trägolv
Svart trägolv

Svart trägolv

Trägolv Kährs Nouveau Charcoal Mattlackad Borstad Svart Ek 2-stav – Parkettgolv

Det finns många olika färger att välja mellan om du vill få trägolv, men de mest populära valen är ganska för vanliga. Om du vill få något unikt, elegant och stilfullt samtidigt kan det vara rätt sak att få svart trägolv. Men gör det inte för att du bara läste ett förslag online som bad dig att göra det. Här är en kort sammanfattning av vad du kan göra för att få det bästa av ett mörkt trägolv.

Kan du göra mörkt lövträ?

En av de främsta orsakerna till att svart trägolv är så populärt är att det är något som aldrig går ur modet. De är och kommer alltid att hålla sig i stil. Ett kontrakt mellan de ljusa väggarna och det mörka golvet ger en sofistikerad inredning i hela huset. I själva verket har även fastighetsmäklare sagt att hus med mörka trägolv vädjar till köparna mer förutsatt att allt kopplas ihop med rätt slags ljus för att balansera allt ut.

Nackdelarna med ett mörkt trägolv

Den största frågan som alla med svarta eller andra mörka trägolvytor är att dessa typer av golv kan vara extremt svåra att underhålla och hålla rena. Till och med en liten rep eller smet är ganska framträdande av dem, och oavsett hur försiktig du kommer, kommer dessa att visas på golvet när tiden går. Ditt hus kan se fantastiskt ut när du får nya mörka trägolv installerade - men kan du föreställa dig hur mycket ansträngning som krävs för att hålla dem så?

Tips för att välja rätt typ av trägolv

Om du tror att du kan få det att fungera och svarta trägolv är vad du vill, är det bara ett val att välja innan du får ett. Det första du kan göra för att minimera dessa nackdelar är att försöka få golv som inte har en mycket glansig efterbehandling. Medan en mörk ton av lövträ kommer att visa sig brister mer än de ljusare, kommer ett glänsande utseende bara att förvärra problemet. En satinfinish är ett bättre alternativ när det gäller mörk lövträ för dina golv. Du kan också underlätta när det gäller djupet på nyans som du letar efter.

Med allt detta i åtanke, om ett mörkt trägolv är vad du vill, följ sedan några enkla steg som dessa för att få det bästa av det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*