Home / Dekor / Unika soffbord
Unika soffbord

Unika soffbord

Detta unika soffbord med betongutseende har en cool industriell design?? möbel i ditt vardagsrum

Unika soffbord används ofta för att servera olika drycker som te eller kaffe. Dessutom är soffbordet ett behov av varje hem. För att visa din status för gästerna, prova unika och dyra soffbord spela en ultimat roll. Genom unika soffbord sänder varje hus ett annat meddelande med det välsmakande kaffet.

Det här är några unika idéer om soffbord som kommer att överraska dina gäster:

  • Blanda kranbordet: I form av klassisk kran är detta unika soffbord tillverkat av starkt trä. Med träfärg och utseende kan detta mixkaffebord också användas som lagringsutrymme för ditt rum eftersom det här bordet innehåller två lådor.
  • Kontinentalt soffbord: Detta soffbord är unikt eftersom det innehåller design från olika kontinenter. I rektangelformen innehåller denna tabell skärverk av olika kontinenter.
  • Rörliga soffbord: Dessa soffbord är rörliga och vilar med däcken i benen. Dessa idéer väljs generellt i småhus eftersom dessa hus inte täcker utrymme. Inte bara de små husen utan också de stora husen bör vila med de rörliga soffborden eftersom dessa fantastiska soffbord kommer att ge ditt hem elegans med bättre funktionalitet.
  • Venus soffbord: Detta soffbord är tillverkat av spegelglas. Två parallella skålformade glas är anslutna genom benen. Två nivåer är fästa på det undre glaset som hjälper bordet att flytta från ett rum till ett annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*