Home / Dekor / Väggplattor för badrum:
Väggplattor för badrum:

Väggplattor för badrum:

Totalrenoverat badrum hemma hos Emma och Emil i radhuset i västra Göteborg med väggplattor i Carraramarmor och gröna golvklinkers från Fired Earth. Pall från Tine K. Styling: Charlotte Frey Svidén Foto: Jonas Gustavsson #pihemmahos #badrum #göteborg

Kakelplattor är ett bra sätt att ändra hela utseendet på ditt rum. Det ökar färgen, renoveringen och rummet. Kakellayout är typen av hela badrumsmycket. Allt du behöver göra är att noggrant planera utformningen av väggplattorna på badrummet och sedan planera belysnings- och nischplatser och VVS-inventarier också. Om du inte gör noggrann planering av alla dessa faktorer, finns det chanser att brist på perfektion. Det finns vissa branschriktlinjer och lokala koder som måste tas om hand:

  • Du måste planera nischer och inramningsrubriker i förväg. Att planera från början är bra, för då gör du de separata verken i enlighet därmed. Rörmokaren behöver inte arbeta senare och skada badrumsväggplattorna men har slutfört allt sitt arbete i förväg.
  • Alla platser för skåp, handfat och toalett etc. bör anges i förväg så att det inte blir svårt att sätta upp brickorna senare. Specifikationen i förväg är bra i den meningen att man har ett kunnande om hur man gör platsen.
  • De elektriska platserna och ledningsområdena eller lamporna bör också väljas först.
  • En tätningsplatta är bra för att förbättra brickorna. Bortsett från det är det nödvändigt att kontrollera plattorna på ytorna så att det inte finns trasiga brickor på de viktiga utrymmena.
  • Varje scen behöver mycket tid och tålamod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*